Olivia Newton John voelt zich behoorlijk goed in haar strijd tegen borstkanker mede door cannabis

VS: Olivia Newton-John ‘voelt zich behoorlijk goed’ te midden van kankerstrijd

De 73-jarige zangeres en actrice gaf op 20 oktober een gezondheidsupdate te midden van haar strijd met stadium 4 uitgezaaide borstkanker.

“Op dit moment voel ik me behoorlijk goed,” zei de ster.

“Ik heb mijn dagen, ik heb mijn pijntjes, maar de cannabis die mijn man voor me kweekt is zo’n groot deel van mijn genezing geweest, en dus ben ik echt een gelukkig mens.”

Newton-John sprak met Today co-host Hoda Kotb toen Kotb vertelde over haar eigen strijd met borstkanker. Newton-John vroeg Kotb naar haar gezondheid en zei: “We zijn zussen.”

“Iedereen die deze reis met kanker heeft meegemaakt, het zijn onbekende bestemmingen en verrassingen en bochten,” zei Newton-John.

Newton-John werd voor het eerst gediagnosticeerd met borstkanker in 1992. Ze werd opnieuw gediagnosticeerd in 2013 en meest recentelijk in 2018.

“Op dit moment voel ik me best goed,” zei de ster. “Ik heb mijn dagen, ik heb mijn pijnen, maar de cannabis die mijn man voor me kweekt is zo’n groot deel van mijn genezing geweest, en dus ben ik echt een gelukkig persoon.”

@hodakotb praat bij met de enige echte @olivianj over de 40e verjaardag van haar hitsingle “Physical”, haar nieuwe muziek en haar borstkankerreis.

Newton-John zei in maart 2019 op Today dat ze zich dankbaar voelde en “elke dag” genoot te midden van haar gezondheidsworstelingen.

“Ik ben erg dankbaar. Ik ben 70 en ik heb het meest geweldige leven gehad,” zei ze. “Ik heb extra tijd — dus wat dat ook is, ik ben er dankbaar voor en ik geniet gewoon van elke dag.”

Newton-John verscheen dinsdag op Today om de 40ste verjaardag van haar single “Physical” te vieren. Ze bracht onlangs de single “The Window in the Wall” uit met Chloe Lattanzi in januari.

 

USA: Olivia Newton-John ‘feeling pretty good’ amid cancer battle

The 73-year-old singer and actress gave a health update on 20 October amid her battle with stage 4 metastatic breast cancer.

„Right now I’m feeling pretty good,” the star said.

“I have my days, I have my pains, but the cannabis that my husband grows for me has been such a huge part of my healing, and so I’m a really lucky person.”

UPI of 20 October 2021

Partnerorganisatie van PGMCG

Marian Hutten, voorzitter en oprichtster PGMCG

Genomineerd als Patiënt Ambassadeur van de IACM 2018-2021

Nederlands Patiënt afgevaardigde en vertaler van de IACM
De International Association for Cannabinoid Medicines
CannabisMedOrg
Bonn, Germany

Lees ook