Over ons

Wij zijn Marian Hutten en Serge de Bruijn en staan voor normalisering van het gebruik van cannabis voor medicinaal gebruik. Wij staan voor het recht op zelfbeschikking, dus in ons geval dat we als patiënten het recht hebben om ons eigen medicijn te kweken – oogsten – drogen –  bewaren – vervoeren – verwerken en te gebruiken.  

We zijn zelf patiënt en gebruiken en kweken al jaren onze eigen cannabis. Andere, reguliere, medicijnen voor onze ziekten hebben we de deur uit gedaan. We hadden veel last van bijwerkingen. Cannabis is een natuurproduct. Zelf gekweekt is het ook nog eens schoon van chemicaliën en pesticiden. Dat bevalt ons heel goed! En wij gunnen het iedereen om zijn eigen medicijn te maken.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels expert geworden op het gebied van cannabis. Kennis over welke soort cannabis met welke samenstelling in welke voedingsvorm voor jouw persoon in jouw omstandigheden met jouw ziekte/klachten de beste is, is moeilijk te vinden. Met onze stichting dragen wij bij aan de informatievoorziening. Dat doen wij zo eerlijk en transparant mogelijk. Wij adviseren niet alleen patiënten, maar ook artsen, apothekers en wetenschappers die vragen hebben over gebruik, thuisteelt en regelgeving van cannabis. En als patiënten van de stichting PGMCG steunen we elkaar in ziekte, tegenspoed en onrecht. Met elkaar en voor elkaar!

Bent u ook geïnteresseerd om ook vriend of ondersteuner te worden van onze stichting en vanuit onze visie in de eigen gemeente legaal te gaan kweken? Wilt u meer weten over ons project? Neem contact met ons op.


Deel deze pagina:
Vertaal deze pagina:

St. P.G.M.C.G.

p/a Postmasters 002
Korvelseweg 174
5025 JM Tilburg

contactformulier

CONSULT AANVRAGEN

Het is mogelijk om een consult van een uur aan te vragen te Tilburg van maandag t/m donderdag tussen
14.00 en 17.00 uur.

Consult aanvragen

Kweekgroep

Word lid van onze kweekgroep op Facebook.

Facebook Kweekgroep