Over ons

Wij zijn Marian Hutten en Serge de Bruijn en staan voor normalisering van het gebruik van cannabis voor medicinaal gebruik. Wij staan voor het recht op zelfbeschikking, dus in ons geval dat we als patiënten het recht hebben om ons eigen medicijn te kweken – oogsten – drogen –  bewaren – vervoeren – verwerken en te gebruiken.  

We zijn zelf patiënt en gebruiken en kweken al jaren onze eigen cannabis. Andere, reguliere, medicijnen voor onze ziekten hebben we de deur uit gedaan. We hadden veel last van bijwerkingen. Cannabis is een natuurproduct. Zelf gekweekt is het ook nog eens schoon van chemicaliën en pesticiden. Dat bevalt ons heel goed! En wij gunnen het iedereen om zijn eigen medicijn te maken.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels expert geworden op het gebied van cannabis. Kennis over welke soort cannabis met welke samenstelling in welke toedieningsvorm voor jouw persoon in jouw omstandigheden met jouw ziekte/klachten de beste is, is moeilijk te vinden. Met onze stichting dragen wij bij aan wetenschappelijke informatievoorziening. Dat doen wij zo eerlijk en transparant mogelijk. Wij adviseren niet alleen patiënten, maar ook artsen, apothekers en wetenschappers die vragen hebben over gebruik, thuisteelt en regelgeving van cannabis. En als patiënten van de stichting PGMCG steunen we elkaar in ziekte, tegenspoed en onrecht. Met elkaar en voor elkaar!

De belangrijkste doelstelling is de normalisering van cannabis en/of cannabinoïden als medicijn. Hiervoor zouden we o.a. een informatiecentrum medicinale cannabis op willen zetten in omgeving Tilburg. Hiervoor hebben we jullie steun hard nodig.

Bent u ook geïnteresseerd om ook vriend of ondersteuner te worden van onze stichting en vanuit onze visie in de eigen gemeente legaal te gaan kweken? Wilt u meer weten over ons project? Neem contact met ons op.

Vanaf 2018 kan je je aanmelden voor onze patiëntenpas 

Er zijn reeds patiënten ingeschreven uit heel Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Het stigma rondom cannabis moet verdwijnen!

Daarom hebben we een flyer uitgebracht over medicinale cannabis en de werking ervan.

Samen sterk voor de normalisering van cannabis!


Deel deze pagina:
Vertaal deze pagina:

Stichting PGMCG

Postbus 7
5000 AA Tilburg

contactformulier

Patiëntenpas Medicinale Cannabis 2024 aanvragen

Klik hieronder om een patiëntenpas Medicinale Cannabis PGMCG aan te vragen

 

 

Patiëntenpas aanvragen

Besloten Kweekgroep op facebook

Wordt jij ook lid van onze kweekgroep Medical Cannabis Homegrown?

 

 

 

Facebook Kweekgroep