Donaties en Sponsoring

We zijn PGMCG in 2014 begonnen uit pure noodzaak. Cannabis uit de coffeeshop en olie van internet is niet altijd even ‘schoon’, er komen nogal eens bestrijdingsmiddelen, pesticiden, zware metalen en andere onzuiverheden in voor. De cannabis uit de apotheek, de ‘staatswiet’, is aan de prijs en daar mee moeilijk te bekostigen voor mensen met een kleine beurs, er zijn maar vijf soorten en wordt niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Ook medicinale cannabis in het verkeer, sinds de wet medio 2017 is aangepast. Wij vonden dat er een stichting moest komen om het belang van patiënten te behartigen.

Wij gebruiken zelf al het grootste deel van ons leven cannabis. Wij gebruiken voor onze ziektes geen medicijnen, alleen cannabis die we zelf kweken of kopen bij de coffeeshops. Wij voelen ons daar goed bij en gunnen dat ook anderen. We hebben zelf lang gezocht naar de juiste soorten cannabis voor onze eigen klachten, met onze zorgverlener overlegd over het gebruik en bij diverse zorgverzekeraars vergoeding aangevraagd. We weten tegen hoeveel drempels je aanloopt als je cannabis medicinaal wil gebruiken -er is nog veel onbekend en onduidelijk. En mensen hebben er nog wel eens een (negatieve) mening over. Dat vinden wij volkomen onterecht. Vandaar dat wij ‘met hart en ziel’ deze stichting besturen om er voor te zorgen dat alle patiënten het recht hebben om hun eigen planten te kunnen kweken en/of cannabis tot hun beschikking hebben.

Dat doen wij inmiddels allang niet meer alleen. Wij worden gesteund en gesponsord door mensen en organisaties van binnen en buiten de cannabiswereld. Ons doel voor 2024 is om een zo groot mogelijk netwerk te krijgen, zodat we samen meer kunnen bereiken. We willen op transparante wijze laten zien wat we doen en hoe we dat doen. En daar kunnen we natuurlijk altijd extra hulp of steun bij gebruiken: financieel of door vrijwillige inzet of in samenwerking. Ook waarderen we donaties in vorm van giften en hulp van professionals enorm op dit vlak, zoals advocaten, artsen, specialisten en onderzoekers!

 

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

KVK    60883006

RSIN   854102140

 

Je wordt al vriend van stichting PGMCG bij een donatie van € 1,00 en elke ondersteuning is welkom. Bedankt!

Bij een donatie vanaf € 25,00 ontvang je een leuke attentie afhankelijk van het bedrag. Vergeet dan niet je gegevens door te mailen, zodat we kunnen zorgen voor verzending.

Bestuur, ondersteuners en vrienden van stichting PGMCG.

Veel van onze sponsors geven speciale korting aan patiënten en vrienden van PGMCG.

Pssst… niet doorvertellen…. het is de code:  PGMCG

Voor uitgebreide informatie over deze kortingen en sponsoring kan je alles lezen op:

 

 

 

Donaties en samenwerking

Diamant Sponsor
Gouden Sponsor

Sinds juni 2018 hebben we de patiëntenpas

 

Hiervoor krijg je korting op de aankoop van je medicinale cannabis producten bij diverse bedrijven die ons ondersteunen, tevens kan je zo aantonen dat je een patiënt bent bij PGMCG en kan je gebruik maken van ons netwerk.

 

Onderstaande coffeeshops hebben onze flyers in hun zaken en hebben hiervoor een donatie overgemaakt. Bij onderstaande Coffeeshops krijg je 15% tot 25% korting met onze patiëntenpas

 

Alkmaar, Any Time

Breda, De Baron

Den Bosch, GrassCompany

Rotterdam, Trefpunt

Schiedam, Pas Op

Tilburg, Toermalijn, GrassCompany en Crackers

Woerden, de Steeg

 

Onderstaande bedrijven ondersteunen PGMCG via medicalcannabissupplies

Deel deze pagina:
Vertaal deze pagina:

Stichting PGMCG

Postbus 7
5000 AA Tilburg

contactformulier

Patiëntenpas Medicinale Cannabis 2024 aanvragen

Klik hieronder om een patiëntenpas Medicinale Cannabis PGMCG aan te vragen

 

 

Patiëntenpas aanvragen

Besloten Kweekgroep op facebook

Wordt jij ook lid van onze kweekgroep Medical Cannabis Homegrown?

 

 

 

Facebook Kweekgroep