Larry (ziekte van Parkinson) die liet zien wat cannabis(olie) met hem deed is overleden

Larry heeft de ziekte van Parkinson en heeft hierdoor ernstige trillingen.

Bekijk hieronder in het filmpje de effecten van cannabis uit de eerste hand, onbewerkt, op de tremor, dyskinesie en de stem van Parkinson, voor de toediening van cannabisolie en na de toediening.

Kijk en zie wat het met hem doet.

In Memoriam: Larry Smith, Ex-Police Captain, Parkinson’s Patient, Medicinale Cannabis Sensatie en Globale Inspiratie

Op 28 juli 2020 is dit grote voorbeeld van ons heen gegaan.

LOS ANGELES, 28 juli 2020 – Jenny’s Rose-familie neemt afscheid van Larry Smith, een langdurige inspirator van miljoenen betreffende medicinale cannabis, de moedige patiënt met de ziekte van Parkinson, voormalig politie-kapitein, liefhebbende vader en oude vriend.

“Larry’s leven en impact op de wereld is niets minder dan een wonder. Zijn vastberadenheid om te gedijen en het leven ten volle te leven terwijl hij ook de mogelijkheden van plantengeneeskunde verkende was verbazingwekkend. Het was een genoegen om zijn genezing te ervaren en onze gedachten en gebeden zijn met zijn familie. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat zijn nalatenschap voortleeft. En onthoud: geef nooit op. ” Jimmy Castillo, Chief Science Officer van Jenny’s Rose. Jimmy was ook de oorspronkelijke fabrikant van formuleringen achter het product dat werd gebruikt in de virale Ride With Larry-clip.

Larry Smith, de gepassioneerde vechter van Parkinson en kenmerk van de virale documentaire Ride With Larry, stierf onlangs op 71-jarige leeftijd, precies op de dag van zijn 9-jarig jubileum van de historische fietstocht door South Dakota.

Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies.