ND: CBD-olie mogelijk uit schappen drogist

06 maart 2019

Gisteren is PGMCG en Lisette Wijnkoop door het Nederlands Dagblad gevraagd hoe ze denken over de CBD producten die bij de drogisterij in de schappen liggen en die worden verkocht op internet. Hieronder kan je een deel van het stuk lezen wat vandaag in het Nederlands Dagblad is verschenen, helaas mogen we maar een deel van de tekst publiceren:

CBD-olie mogelijk uit schap van drogist

CBD-olie is de laatste jaren populair geworden: veel drogisterijen hebben er compleet schappen voor ingericht. Die dreigen leeggehaald te moeten worden, omdat CBD-olie volgens Brussel geen voedingssupplement is, maar een nieuw voedingsmiddel.

Hennep is een oud gewas dat al ver voor de jaartelling werd verbouwd. De stevige vezels in de plant werden onder andere gebruikt om touw, textiel en papier van te maken. De zaden zijn geschikt als vogelvoer.

 

Lees meer Nederlands Dagblad : Bron

 

Afgelopen maandag werd er aandacht aan besteed bij Radar