Radar: Wat als CBD-olie illegaal wordt?

27 februari 2019

Maandag 4 maart in Radar gaan ze aandacht besteden aan CBD. Zij hebben een korte vragenlijst opgesteld om de mening van CBD gebruikers te vragen. Er is ons gevraagd dit op onze website te plaatsen en te delen op facebook. Wij zouden het fijn vinden als zo veel mogelijk gebruikers er aan mee doen.

CBD-olie, een soort wietolie met een minimale hoeveelheid van de psycho-actieve stof THC, wordt steeds populairder en is inmiddels volop te koop bij de drogist in de winkel en online. Stel dat de olie binnenkort (tijdelijk) niet meer verkocht mag worden, wat zou je als gebruiker dan doen? Laat het Radar weten door mee te doen aan deze korte vragenlijst.

Let op: dit korte onderzoek is alleen relevant voor mensen die met CBD-olie te maken hebben.

Klik hier om mee te doen met de korte vragenlijst over CBD-olie

Duur: meedoen duurt ongeveer 1 minuut

Eind: de vragenlijst invullen kan tot en met zondag 3 maart

Alvast Bedankt voor uw deelname.

Radar en Stichting PGMCG

Bron