Yvonne: Reumatische artritis en gebruik cannabisolie en zalf

Hoi ik ben Yvonne (51 jaar) en heb al meer dan 28 jaar reuma artritis.

Ik heb veel last van mijn handen.

En rechts is het zo erg dat ik één kunstgewricht heb in mijn wijsvinger en mijn middelvinger hebben ze weggehaald.

De andere twee zijn ook super slecht. En omdat ik rechts ben hebben ze mijn al zoveel medicijnen gegeven zelfs morfine maar ik bleef last houden van mijn handen, mijn rug en mijn knieën.

Nu kreeg ik van Marian het recept voor wietzalf (cannabis met kokos) en wietolie (cannabis met druivenpitolie) en ik ben dit gaan maken en gebruiken.

De op kokos gebaseerde gebruik ik uitwendig en smeer ik op mijn handen, dit doe ik in de ochtend en in de avond, de wietolie op basis van druivenpitolie gebruik ik oraal en neem ik 2x daags 5 druppels (5%-10% THC) onder mijn tong, deze laat ik halve minuut inwerken, dan slik ik het door.

Tot mijn verbazing kon ik steeds meer er had ik steeds minder last ervan.

Het werkt zo goed dat ik nu ook geen morfine meer gebruik.

Heb nu minder pijn, geen ontstekingen meer en kan weer veel meer doen met mijn handen.

Ik ben zo tevreden dat ik dit graag met jullie wil delen. Misschien zijn er meer mensen met reuma of andere aandoeningen die het ook eens moeten gaan proberen bij mij werkt het geweldig.

Ik ben zelfs gaan mozaïeken en dat gaat mijn nu goed af met mijn handen. Kan zelf weer de tegels kleiner maken met de tang. Dit zou ik daar voor niet hebben kunnen doen. Mijn reumatoloog is zelfs zeer tevreden hoe het nu gaat en die is zelf positief over het gebruik.

Hopelijk kan ik met mijn verhaal meer mensen helpen.

Groetjes

Yvonne

Lees hier meer over medicinale cannabis bij reumatische artritis