Mary Jane Rose (Depressie – Suïcidaal) gebruikt cannabis als medicijn

Mary J. Rose is een Belgische medicinale cannabis gebruikster met Spaanse roots. Ze leed aan een depressie, was suïcidaal en verslaafd aan medicijnen. Nu heeft ze weer harmonie in leven als vrouw en moeder dankzij medicinale cannabis.

Mary J. Rose:
Ik ben het moe om te worden gediscrimineerd, ik ben het moe om te worden gestigmatiseerd, dat mijn kinderen het feit moeten verbergen dat ik cannabis gebruik , ik ben het moe dat ik een tweede kans kreeg in het leven, met een beroerte op 45 en door de hel met chemische medicatie geweest, tot zelfmoord neigingen toe en nu afgestraft te worden voor een gezonder leven op een natuurlijke manier. Ik ben het gebrek aan begrip en respect omdat ik een ander niet geaccepteerd medicijn neem ook moe. Laat ons respecteren We zijn geen criminelen, maar alleen mensen die op een natuurlijke manier willen genezen. Geef ons onze vrijheid om op onze weg in waardigheid en rust te kunnen genezen. Stop met ons te discrimineren .Cannabis is mijn medicijn .. Zoals ik zijn er duizenden andere, ook kinderen die cannabis als medicijn hebben.
* Discriminatie * FreedomandDignity *FreeCannabis

Kijk hieronder naar haar verhaal