Robin: ADHD, borderline, PTSS, slaapproblemen en medicinale cannabis

Hallo, ik ben dus Robin en via Arja ben ik bij jullie terecht gekomen en wil hierbij graag mijn verhaal vertellen
Ik lijd aan verschillende aandoeningen. zoals ADHD, Borderline, lichte vorm PTSS  en slaap bijna niet en mis drie ledematen. Dat komt door mijn borderline ik heb dus 3 maal aan toe ,mijn arm en benen kapot zitten maken en het was niet meer te verhelpen, snee mijzelf ook maar dat luchte niet meer op. Dat heeft me mijn linker onderarm net onder mijn elleboog en mijn benen tot boven de mijn knie gekost. Ik doe sinds kort mindvision om dat onder controle te krijgen. Mindvision en cannabis gaan goed samen, omdat het het ontspannen gevoel versterkt en me rustiger in mijn hoofd maakt.
Wiet roken doe ik al jaren.
Heb medicijnen gebruikt tegen ADHD daardoor sloeg ik door in mijn hoofd, hetzelfde gebeurde met  anti depressiva, daardoor sla ik helemaal door, door een stofje wat in die medicijnen zit. Ik rook al enkele jaren cannabis en het helpt perfect tegen mijn problemen. Als ik niet zou blowen zit ik te stuiteren in mijn huis.
Met mijn borderline helpt het tegen nare gedachtes weg te krijgen, in mijn hoofd.
Het roken ervan houd mij rustig en ik slaap er ook goed van.
Zo niet kan ik 24 uur niet slapen.
Ik kom bijna niet aan mijn slaap toe met coffeeshopwiet , heb het nu  van de apotheek getest en geen zenuwenpijn meer, ik wist niet wat ik mee maakte na 4 hijsen roken, pijn weg , ik ging naar mijn bed en sliep prima.
Heb gewoon heel veel stress met mijn aandoeningen en alles wat ik eromheen heb, het enige wat helpt is cannabis. .
Daarvoor ben ik voor het legaliseren van wiet.
Woensdag 30 juli 2015 afspraak met de dokter om te kijken of ik in aanmerking kom voor medicinale cannabis.
Robin Weverink