Noodkreet Micky: Geen vergoeding medicinale cannabis, wat nu? (zwartboek)

Ben een jongeman van 37 jaar en gebruikt al vanaf 2009 Medicinale Cannabis.

En heb een Elektrische lig rolstoel op kg en maat gemaakt.

Maar sinds 1-7-2017 wordt het niet meer vergoed door Zilveren Kruis.

En heb ik op 29-augustes de Gemeenten om hulp gevraagd omdat ik in de bijstand zit en bewindvoering(Medische Bewind)heb vraag ik de Gemeenten om hulp Nou dat had ik beter niet kunnen doen.

Zelfs als het bewezen is door de Medici en je aan strengen regels moet voldoen heb ik het toe gewezen gekregen.

En dan zelf een Bedrijfsarts op huisbezoek laten komen en dan nog wordt ik aan het lijntje gehouden en hij gaf zelf positief advies uit aan de Gemeenten en dat is al vanaf augustus/september aan de gang.

Terwijl het voor mij een NOODZAAK is hebben ze scheid aan mij,en dan vinden ze het GEK dat ik dan verplicht ben om naar de coffieshop te gaan.

Maar dat zien hun dan weer als een verslaving, het moet niet gekker worden hier.

Ik vraag de gemeenten om hulp voor me medicinale cannabis doen ze moeilijk over tijd rekken maar ze helpen tot einde van het jaar maar in die tussen tijd ben ik genoodzaakt om iemand naar de coffieshop voor te overbruggen alleen dat ziet de Gemeenten dan weer als fout dan heb je een verslaving.

En het is nu 26-11-2017 en ik wacht nog steeds op me(Medicinale cannabis)terwijl het al 2x is toe gezegd en ok met mail,maar dat is allemaal (GEBAKKEN LUCHT) want ze denken hij kan toch naar de coffieshop,en ze denken dat ik naar een andere(Verzekering)ga.

Dat ga ik ook zeker doen heb geen KEUZE en dan maar hopen.

Want als je de OVERHEID vraagt om hulp en je kost hun geld dan betekend een mensen leven niks in hun gedachten,want ze komen nu dat ik moet (KIEZEN TUSSEN ME ELECTRISCHE LIG ROLSTOEL OF ME MEDICINALE CANNABIS) want het kost ze alle 2 geld.

Want ze zetten me voor het blok want ik ben op dit moment bedlegerig omdat ik de kracht en mijn MEDICINALE CANNABIS niet heb en elke keer te weinig had en die jojo effect van coffeeshop wiet steeds erger werd.

En nu sta ik er alleen voor weet het niet meer.

Groetjes,

Micky de Zeeuw