Inval politie 1 wietplant en inbeslagname (Zwartboek)

Maandag 17 juli 2017

Op het moment van schrijven ligt mijn hele dossier ter beoordeling bij een advocaat die onderzoek pleegt in kader van (falende) WMO hulp oa.
Hierdoor zijn ook de meeste brieven die oa specialist geschreven heeft momenteel niet in huis maar aan de foto’s  in de bijlage zien jullie dat ik momenteel medicinale cannabis voorgeschreven én vergoed krijg uit bijzondere bijstand.
Deze ,overigens door mij zeer gewaardeerde, bereidwilligheid van gemeente gaat echter niet van harte en staat al 3 jaar het hele jaar onder druk.
Hierdoor is mijn inhoud en kwaliteit van leven  significant verbeterd  doch de angst en onzekerheid dat de gemeente elk jaar weer aanleiding zoekt deze, als enige soelaas biedende behandeling , te stoppen maakt mij radeloos en put mij mentaal en fysiek uit.
Naast de ellende die ik ervaar met gemeente mbt financiering van de medicinale cannabis  heeft vandaag een ander incident  zich voortgegaan welke voortkomt uit een prehistorische houding van mijn woningcorporatie en deze zijn de aanleiding voor dit schrijven .
Tegelijkertijd voelt het alsof je vogelvrij bent wanneer je zonder echte aanleiding door een enkel cannabisplantje,van nog geen 2cm hoog  in de vensterbank, door een fossiele instantie als een woningcorporatie , in een daglicht gesteld kunt worden van criminaliteit, kwekerij van cannabis en in gevaar brengen van anderen (?!).