Inge: Non Hodgkin, B-cel Lymfoon en het gebruik van wietolie

Hier het verhaal van patiënte Inge van Leeuwen (lymfeklierkanker):

“In mei 2016 ben ik gediagnosticeerd met kanker (Non Hodgkin, B-cel Lymfoom, een B-cellymfoom komt het meest voor. B-cellymfomen en T-cellymfomen kunnen allebei indolent of agressief zijn). Ik zat in het laatste stadium en moest per direct aan de zware chemokuren, aangezien de kanker in mijn lymfeklieren, milt, botten en beenmerg zat. Ik was enorm verzwakt.

Vanuit mijn opvoeding en vanuit mijn overtuiging heb ik altijd open gestaan voor alternatieve geneeswijze naast de reguliere geneeswijzen. Mijn familie heeft mij aangeraden om direct te starten met wietolie, nadat zij zich er in verdiept hadden en na een positieve ervaring van een oom een jaar eerder. Ik was op dat moment nog te zwak om mij erin te verdiepen en ben meegegaan in de adviezen van mijn familie.

Toen ik wat meer op kracht was, heb ik mij verdiept in de wietolie en begreep toen waarom mijn familie zo enthousiast was over dit middel. Ik heb veel verhalen gelezen, filmpjes gezien en verschillende onderzoeken doorgenomen. Ook ik wist toen dat de wietolie veel voor mij zou kunnen betekenen.

Ik ben begonnen met 3×2 druppels per dag en heb dit uitgebreid naar uiteindelijk 3x 12 druppels per dag met een THC percentage van ongeveer 12%. Mijn ervaringen zijn vooral positief.