Diana wietolie en wietthee bij Astma, COPD, LCH, fibromyalgie, artrose en glaucoom (Zwartboek)

Op internet las ik dat u op zoek was naar patiënten die zelf cannabis gebruiken en kweken. Ik ben zo’n persoon dus ik wil heel graag een verklaring afleggen om zo mijn steentje te kunnen bijdragen. Ik heb er geen probleem mee dat mijn verhaal op de website komt te staan, ben heel open over mijn wiet gebruik, eigenlijk weet iedereen het, bekenden, familie maar ook dokters waar ik mee te maken krijg vertel ik het. Dus ik heb daarin geen geheimen. Ik wil niks liever dan dat ik legaal mijn wiet mag kweken voor eigen gebruik, dus als ik nog meer kan doen dan mijn verhaal vertellen dan doe ik dat graag.


Mijn naam is Diana, ben een vrouw en mijn leeftijd is 45 jaar.
Als eerste wil ik zeggen dat ik een brief van mijn longarts heb met de vraag aan mijn zorgverzekeraar (CZ) om voor mij de medische cannabis te vergoeden en dat hij daar achter staat. Maar de CZ heeft deze aanvraag van mijn longarts afgewezen.

Mijn ziektes waarvoor ik cannabis gebruik zijn: Astma, COPD, LCH (zeldzame ziekte), fibromyalgie, artrose en Glaucoom.