Cannabinoïden Conferentie te Basel (CH)

20 okt 2022   |  

IACM: Cannabinoïden Conferentie 2022

 

Het IACM-bestuur nodigt u graag uit om de Cannabinoïdenconferentie 2022 bij te wonen en uw onderzoeksresultaten te presenteren. Het evenement vindt plaats van 20-21 oktober 2022 in Basel, Zwitserland. De conferentie wordt gehouden in samenwerking met de Swiss Society for Cannabis in Medicine.

Onder de sprekers zijn Daniele Piomelli, Lumir Hanus, Marta Vázquez, Dustin Sulak, Stefan Lorenzl, Carola Perez, Reto Agosti, Eva Bergsträsser, Paola Cubillos , Matthew Hill, Thilo Beck, Jose Crippa , Timna Naftali, Gudrun Lorenz Eberhardt, Cristina Sanchez, Nicolas Schräder, Franjo Grotenhermen und Vincenzo Di Marzo.

Als u de conferentie wilt sponsoren, kunt u contact opnemen met de organisator door een e-mail te sturen naar info@cannabismedicinalis.com.

Datum: 20-21 oktober 2022

Locatie: Congrescentrum Basel, Zwitserland

Conferentie website: https://cannabismedicinalis.com/

De voertaal van de conferentie is Engels. Er zal een simultane vertaling zijn in het Duits en Frans.

Tijdens de conferentie zal de IACM vier personen huldigen voor bijzondere prestaties bij de herintroductie van cannabis en cannabinoïden als medicijn. Er is een prijs voor fundamenteel onderzoek (Ester Fride Award), een prijs voor klinisch onderzoek, een prijs voor jonge onderzoekers en een speciale prijs. Het IACM Award Comité selecteert de prijswinnaars. Elke prijs gaat gepaard met een geldbedrag van 500 EURo. Tijdens de conferentie zal de IACM haar Algemene Vergadering houden en nieuwe leden van de Raad van Bestuur en een nieuwe voorzitter kiezen.

(english)

IACM: Cannabinoid Conference 2022

 

The IACM Board would like to invite you to attend the Cannabinoid Conference 2022 and present your research results. The event will take place from 20-21 October 2022 in Basel, Switzerland. The conference will be held in cooperation with the Swiss Society for Cannabis in Medicine.

Among the speakers are Daniele Piomelli, Lumir Hanus, Marta Vázquez, Dustin Sulak, Stefan Lorenzl, Carola Perez, Reto Agosti, Eva Bergsträsser, Paola Cubillos , Matthew Hill, Thilo Beck, Jose Crippa , Timna Naftali, Gudrun Lorenz Eberhardt, Cristina Sanchez, Nicolas Schräder, Franjo Grotenhermen und Vincenzo Di Marzo.

If you would like to sponsor the conference, please contact the the organiser by emailing info@cannabismedicinalis.com.

Date: 20-21 October 2022
Location: Congress Center Basel, Switzerland
Conference website: https://cannabismedicinalis.com/

The conference language is English. There will be simultaneous translation into German and French.

During the conference, the IACM will honour four individuals for special achievements in the re-introduction of cannabis and cannabinoids as medicine. There is a basic research award (Ester Fride Award), clinical research award, young investigator award and a special award. The IACM Award Committee selects the prize winners. Each award comes with a prize money of 500 EURo. During the conference, the IACM will hold its General Assembly and elect new members of the Board of Directors and a new Chairperson.