Vrouwen in Cannabis Een Wereldwijd Perspectief

28 mrt 2022   |   20:00 – 21:00

Vrouwen in Cannabis’, het gratis evenement met een internationaal panel van vrouwen – patiënten, activisten, moeders, clinici en wetenschappers.

Over dit evenement

Viering van Vrouwen in Cannabis | Een Wereldwijd Perspectief

Op maandag 28 maart om 19.00 uur GMT (20.00 uur CET) organiseert PLEA samen met de IACM Patiëntenraad een inspirerend webinar ter gelegenheid van Women’s History Month. Het gratis evenement, getiteld ‘Vrouwen in Cannabis’, bevat een internationaal panel van vrouwelijke patiënten, activisten, moeders, clinici en wetenschappers.

Verwacht een aantal openhartige discussies over waar de cannabiswereld momenteel tekortschiet voor vrouwen, evenals een viering van de geweldige prestaties van onze internationale groep cannabiszusters.

Onder leiding van de Britse cannabisauteur en podcaster Mary Biles zal het panel het hebben over de eigen ervaringen van de panelleden met het navigeren door de politieke processen en regelgevingsuitdagingen van hun land, de persoonlijke opofferingen en risico’s die worden genomen door de patiënten/ouderactivisten die grotendeels als vrijwilliger werken, de ervaringen van vrouwen in de cannabisindustrie, inclusief eventuele toegangsbarrières, genderongelijkheden of zelfs vrouwenhaat, en tot slot welke unieke kwaliteiten vrouwen in deze industrie inbrengen en hoe we meer vrouwen kunnen aanmoedigen om mee te doen.

Bron