Symposium over cannabis- en kankeronderzoek van 15 – 18 december 2020

15 dec 2020   |   00:00 – 00:00

Het National Cancer Institute Cannabis, Cannabinoids, and Cancer Research Symposium vindt virtueel plaats van 15-18 december 2020.

Deze workshop belicht de stand van de wetenschap in cannabis, de chemische bestanddelen ervan (bijv. Cannabinoïden) en kankeronderzoek, waaronder kanker epidemiologie, gebruik bij kankerpatiënten, kankerbiologie en -preventie, preklinische en klinische kankersymptomen en behandeling van bijwerkingen, evenals het gebruik van cannabis en cannabinoïden als kankertherapie. De workshop zal ook ingaan op de huidige belemmeringen voor onderzoek en strategieën om deze hindernissen te doorbreken om de haalbaarheid te verzekeren van rigoureuze studies die zijn ontworpen om hiaten in kennis aan te pakken, evenals potentiële onderzoeksmogelijkheden op het gebied van aan cannabis gerelateerd onderzoek.

Agenda

De inschrijving is nu geopend! De deadline voor inschrijvingen is 4 december.

Door het bijwonen van deze bijeenkomst geeft u onherroepelijke toestemming aan NCI voor het maken van audiovisuele en fotografische opnames van u voor onbeperkte publicatie en uitzending in welke media dan ook voor welk doel dan ook, nu of in de toekomst. Voor vragen over dit beleid kunt u contact opnemen met nciepicommunications@mail.nih.gov.

Stuur een e-mail voor meer informatie of vragen over het vergaderprogramma ncicccrw@mail.nih.gov.

Science: Symposium on cannabis and cancer research
The National Cancer Institute of the USA is organizing a Symposium on Cannabis, Cannabinoids and Cancer Research on 15-18 December 2020.
Registration

Partnerorganisatie van PGMCG

Marian Hutten, voorzitter en oprichtster PGMCG

Genomineerd als Patiënt Ambassadeur van de IACM 2018-2019

Nederlands Patiënt afgevaardigde en vertaler van de IACM
De International Association for Cannabinoid Medicines
CannabisMedOrg
Bonn, Germany