Informatieavond medicinale cannabis te Soerendonk (Noord-Brabant)

20 mrt 2018   |   19:30 – 21:30

Op dinsdagavond 20 maart van 19.30 – 21.30 uur is er een informatieavond over medicinale cannabis te Soerendonk.

Hanny Veldman:

Naast mijn doelstelling om thuisteelt voor patiënten in Cranendonck te realiseren, vind ik het verstrekken van informatie ook belangrijk. Tegenwoordig komt mediwiet of medicinale Cannabis veelvuldig ter sprake, maar veel mensen weten eigenlijk niet wat het inhoudt. Door onwetendheid zijn patiënten vaak onzeker en bang om het te gebruiken, of kopen zij klakkeloos producten zonder te weten wat de achtergrond hiervan is.

Op deze avond zal ik algemene kennis met jullie delen. Gedurende de presentatie komen een aantal onderwerpen aanbod. Onder andere het verschil in soorten Cannabis en hun werking. Op welke manier kun je het gebruiken. Zijn er bijwerkingen.. Maar ook het verschil tussen CBD- en THC olie.

Op persoonlijke vragen of advies m.b.t. aandoeningen kan niet door mij worden ingegaan.
De Stg.PGMCG zal hoogst waarschijnlijk deze avond ook aanwezig zijn. Zij hebben vooral gebruikerservaring, waarin zij je kunnen adviseren. Uiteraard hoef je niet te wachten tot de lezing om hen te benaderen.

Iedereen die interesse heeft is van harte welkom.
Voor een goede organisatie is reserveren verplicht.
De mate van opkomst is onvoorspelbaar, maar Vol = Vol.

Stuur een email met hoeveel personen je wilt komen en vermeld ook: Naam/Namen en Woonplaats.
Of bel naar 06 476 011 03.

Datum: Dinsdag 20 maart 2018  van 19.30 – 21.30 uur 
Kosten: € 5,00  per persoon, inclusief kopje koffie of thee
Locatie: Cursuscentrum de Smederij
Dorpsstraat 26
6027 PG Soerendonk
www.desmederijvergadert.nl

Er is voldoende parkeergelegenheid naast “de Smederij”, tegenover de kerk.

Hanny Veldman

Bron