Growlands: Cannabis comes home! Jaarbeurs Utrecht 28-29 augustus 2020 Gaat niet door!

28 aug 2020   |  

Door de Corona crisis wordt het uitgesteld tot een ander tijdstip.

Dit jaar weer een cannabisbeurs die er al jarenlang niet meer is in Nederland, deze wordt georganiseerd door degene die ook cannabisbevrijdingsdag organiseerde.

Stichting PGMCG zal ook aanwezig zijn.

Deze vindt plaats op:

Vrijdag 28 augustus 2020 van 11:00 tot 19:00 en zaterdag 29 augustus 2020 van 11:00 tot 20:00 Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Beurs segmenten:

Cannabiszaden
CBD producten
Hennep producten
Kweekbenodigdheden
Media en informatie
NGO’s
Parafernalia
Vaporizers

Cannabis beurzen schoten uit de grond

Wie een cannabisbeurs wilde bezoeken moest daar de afgelopen dertien jaar voor naar het buitenland afreizen. Van Barcelona tot Praag, van Berlijn tot Wenen en van Kopenhagen tot Athene schoten in het nieuwe millennium cannabis en hennepbeurzen uit de grond.

Het concept cannabisbeurs is onmiskenbaar een Nederlandse uitvinding. Al in de vroege jaren negentig ontwikkelde Boy Ramsahai, destijds uitgever van Highlife Magazine, deze combinatie van consumenten- en ‘business to business’ beurs voor liefhebbers, thuistelers en de cannabisbranche. Die branche stond toen nog in de kinderschoenen en was een vrijwel uitsluitend Nederlandse aangelegenheid.

Dat is veranderd. Anno 2020 is er een volwassen Europese cannabissector, met een enorme variëteit aan producten. Aan de andere kant van de oceaan, in de VS en Canada, gaan de ontwikkelingen en de innovatie nog veel harder. De know how en ervaring die Nederland de afgelopen vijftig jaar heeft opgebouwd met cannabis en hennep wordt daar ten volle benut. lees meer